ТОВ "Медрехаб"

Замовити консультацію

Якщо у Вас виникли питання з приводу нашої роботи або обладнання, яке ми розповсюджуємо, залиште свої контактні дані. Наш спеціаліст зв'яжеться з Вами протягом 5 хвилин!

    * - це поле обов'язкове для заповнення

    VINNO G80 / G86

    Система ультразвукової діагностики

    Запит комерційної пропозиції

    Залиште свої контактні дані і ми надішлемо комерційну пропозицію Вам на email!

      * - це поле обов'язкове для заповнення

      Характеристика VINNO G80 / G86

      Багатоцільовий ультразвуковий сканер VINNO G80 та VINNO G86 експертного класу з можливостями обстеження в режимах ЦДК та енергетичного Доплера, імпульсно-хвильового та постійнохвильового, тканинного Доплера, еластографії, режиму 3D/4D з можливістю Live HD.

      Ультразвуковий апарат експертного класу VINNO G80 та VINNO G86 може застосовуватися в: кардіологічних, абдомінальних, акушерських та гінекологічних, урологічних, травматологічних та ортопедичних, педіатричних та неонатологічних, ендокринологія та неврологічних, а також транскраніальних дослідженнях.

      Завдяки своїм професійно продуманим функціям ультразвукова система VINNO G80 одночасно надійна та проста в роботі, сучасна та інноваційна. Технології візуалізацій експертного класу нового покоління, широкий вибір датчиків та спеціалізованих опцій, відмінне сприйняття Доплера, неймовірний дизайн та надзвичайне Live 3D/4D – це справді VINNO G80. Безумовно, Vinno G80 стане Вашим вірним помічником та найкращим другом в ультразвукових дослідженнях.

      Сучасний дизайн – 21.5 дюймовий монітор, 13.3 дюймова сенсорна панель, plug&play конектор для датчиків, регулювання контрольних налаштувань та Доплера, повноцінна візуалізація В, М, PW/CW режимів.

      Сучасні технології

      Унікальна Rf-платформа з технологією 24-бітної обробки даних без втрати інформації гарантує отримання більш чіткого зображення, високу роздільну здатність і контрастність. Ультразвукові сканери забезпечують детальну візуалізацію найдрібніших структур. Ця унікальна платформа здатна обробляти кілька потоків даних одночасно.
      Технологія широкої візуалізації (Xcen technology) надає можливість збільшити кут огляду не тільки на лінійному датчику (віртуальний конвекс), а й збільшує кут візуалізації на конвексному та внутрішньопорожнинному датчиках.

      Технологія Pure Wave Probe Technology покращує проникаючу здатність та чутливість кольорового
      Доплера, а технологія TView покращує візуалізацію ближнього поля візуалізації.

      Live 3D/4D. Завдяки унікальній RF-платформі та сучасним технологіям VINNO, 3D/4D зображення
      вийшли на новий рівень: сучасні об’ємні датчики, діапазон кольорів фарбування, регулювання зони світла, технологія захоплення та обробки зображень.

      Continuous wave Doppler (CWD) – постійнохвильовий Доплер застосовується для кількісної оцінки кровотоку в судинах з високошвидкісними потоками. В ехокардіографії за допомогою постійнохвильового Доплера можна провести розрахунки тиску в порожнинах серця та магістральних судинах у ту чи іншу фазу серцевого циклу, розрахувати ступінь значущості стенозу тощо.

      Основним рівнянням CW є рівняння Бернуллі, що дозволяє розрахувати різницю тиску чи градієнт тиску. Таким чином можна виміряти різницю тиску між камерами в нормі та за наявності патологічного, високошвидкісного кровотоку.

      Технологія передачі зображення BlueTooth та E-mail. Завдяки модулю BlueTooth та E-mail надається можливість пересилати збережені зображення та кінопетлі швидко та зручно прямо зі сканеру VINNO G80. Потрібно підключити смартфон або планшет за допомогою BlueTooth або ввести адресу і натиснути кнопку «Send to Bluetooth» або «Send to E-mail», а далі розумний апарат все зробить сам.

      Автоматичне налаштування режимів та Доплер – інтелектуальна оптимізація в один дотик. Не потрібно витрачати час на налаштування системи під час досліджень: налаштування TGC, посилення в B-режимі та Доплера, динамічного діапазону, базових ліній та швидкостей, все це стало простіше, ніж будь-коли.

      Share
      © 2023 Medrehab Всі права захищені. Розроблено Palitraweb.