ТОВ "Медрехаб"

Замовити консультацію

Якщо у Вас виникли питання з приводу нашої роботи або обладнання, яке ми розповсюджуємо, залиште свої контактні дані. Наш спеціаліст зв'яжеться з Вами протягом 5 хвилин!

    * - це поле обов'язкове для заповнення

    AlterG® Anti-Gravity Treadmill™

    Антигравітаційна бігова доріжка

    Запит комерційної пропозиції

    Залиште свої контактні дані і ми надішлемо комерційну пропозицію Вам на email!

      * - це поле обов'язкове для заповнення

      Характеристика AlterG® Anti-Gravity Treadmill™

      Всесвітньо відома бігова доріжка AlterG® Anti-Gravity Treadmill™ дає людям змогу рухатися новими способами та без болю — відновити рухливість, покращити самопочуття та підвищити фізичну працездатність.

      Як це працює?

      Використовуючи повітряну камеру під тиском для рівномірного зменшення гравітаційного навантаження та маси тіла з кроком у 1%, AlterG дозволяє пацієнтам і спортсменам рухатися необмежено та безболісно. Бігова доріжка AlterG Anti-Gravity має запатентовану технологію NASA Differential Air Pressure (DAP), систему точного калібрування повітря на основі фактичної ваги тіла користувача.

      З 2005 року бігова доріжка AlterG Anti-Gravity змінила спосіб реабілітації та тренувань спортсменів і різних груп пацієнтів. За цей час AlterG надихнув на зростання кількості досліджень, тематичних досліджень і протоколів, що охоплюють ортопедію, спортивну медицину, неврологічні захворювання, лікування хронічних захворювань і багато іншого.

      тредміл реабілітаційний

      Переваги AlterG® Anti-Gravity Treadmill™

      • Інтуїтивно зрозумілий великий цифровий сенсорний дисплей, що дозволяє користувачеві регулювати всі параметри системи в одному місці. Можливість оновлення в міру появи нових функцій.
      • Низька висота підйому (лише 3 дюйми) дозволяє легко входити та виходити користувачам або пацієнтам. Унікальна та запатентована консольна кабіна з пневматичним регулюванням дозволяє користувачеві закріпити сумку за лічені секунди!
      • Унікальна та запатентована 21-точкова калібрувальна крива дозволяє точно розважити через повний діапазон підтримки ваги тіла, гарантуючи, що кожен сеанс є відкаліброваним та безпечним.
      • Дуже легка в інсталюванні. Для обслуговування не потрібні інструменти. Сумка зварена, а не прошита – має більший термін служби та меншу вартість ремонту.
      Share
      © 2023 Medrehab Всі права захищені. Розроблено Palitraweb.