ТОВ "Медрехаб"

Замовити консультацію

Якщо у Вас виникли питання з приводу нашої роботи або обладнання, яке ми розповсюджуємо, залиште свої контактні дані. Наш спеціаліст зв'яжеться з Вами протягом 5 хвилин!

    * - це поле обов'язкове для заповнення

    A5

    Робототехніка реабілітації рук

    Запит комерційної пропозиції

    Залиште свої контактні дані і ми надішлемо комерційну пропозицію Вам на email!

      * - це поле обов'язкове для заповнення

      Характеристика A5

      Працює з симуляцією в реальному часі правил руху пальців і зап’ястя людини. Композитне пасивне тренування доступне для окремих пальців, кількох пальців, усіх пальців, зап’ястя, пальців і зап’ястя. Крім пасивного навчання, A5 також має віртуальні ігри, функцію запитів і друку. Пацієнти можуть проводити комплексне реабілітаційне навчання у віртуальному комп’ютерному середовищі за допомогою роботизованого екзоскелета.

      Терапевтичний ефект A5

      • Сприяє відновленню функції руки і запобігає атрофії м’язів;
      • Поліпшує м’язову силу та витривалість рук пацієнтів за допомогою прогресивних тренувань;
      • Поліпшує координацію кожного суглоба пальця;
      • Завдяки тренуванню зі зворотним зв’язком мозок може створити зону компенсації для контролю функцій мозку. Пацієнти можуть відновити рухову функцію руки.

      Особливості A5

      • Тренування зап’ястя. Пасивна тренувальна реабілітаційна робота для рук може контролювати діапазон рухів зап’ястя, щоб тренувати зап’ястя окремо. Також можна зафіксувати зап’ястя в кутовому положенні, тренуючи тільки пальці або тренуючи зап’ястя і палець одночасно.
      • Тренування різних складових рук. Залежно від стану пацієнтів можна цілеспрямовано підбирати спільні тренування різних комбінацій пальців і зап’ястя. Ми інтегрували різні методи навчання в A5 для лікування пацієнтів у різних ситуаціях.
      Share
      © 2023 Medrehab Всі права захищені. Розроблено Palitraweb.